معصومه عیوضی
مواد لازم برای2-4 نفر
لیموترش 1 عدد
چوب دارچین 1 تكه
زنجفیل تازه 1 تكه
میخك چند عدد
آب 600 میلیلیتر
گلابی 1 عدد
پرتقال 1 عدد
آناناس یكدوم عدد
انبه 1 عدد
انگور 1 خوشه
روش تهیه
آب لیمو، پوست لیمو، چوب دارچین، زنجفیل، میخك و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه پوست گلابی، پرتقال، آناناس و انبه را بگیرید، انگور را دانه كنید و میوهها را در شربت بیندازید.
سپس حرارت را زیاد كنید تا جوش آید و بعد حرارت را كم كنید. حال در ظرف را ببندید و در حدود 15 دقیقه صبر كنید تا میوهها كمی نرم شوند.
اكنون آنها را از شربت در آورید و به اندازه دلخواه خرد كنید. اینك میوهها را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده شربت را روی میوهها بریزید. حالا دسر را در یخچال بگذارید تا خنك شود.