اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
خامه پر چرب 200 گرم
خامه كم چرب 100 گرم
وانیلین یك هشتم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 4 عدد
شكر 30 گرم
توتفرنگی 1 پیمانه
شكر قهوهای 50 گرم
روش تهیه
خامه را در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را به آن بیفزائید. حالا زردههای تخم مرغ و شكر را باهمزن برقی بزنیدتا غلیظ وكمرنگ شود و آن را به خامه بیفزائید و به سرعت هم بزنید. سپس این مایه را صاف كنید.
اكنون توتفرنگیها را در فنجانها قرار دهید و قدری كرم رویشان بریزید. فنجانها را در یخچال بگذارید تا كرم قدری سفت شود و توتفرنگیها كف ظرف بماند. حالا باقیمانده كرم را در فنجانها بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگه دارید. اینك روی كرم برولی شكر قهوهای بپاشید و به وسیله تورچ آن را كارامل كنید.
یادآوری: تورچ وسیلهای است كه با استفاده از انرژی گاز و تولید شعله برای كارامل كردن شكر در برخی از دسرها به كار گرفته میشود. اگر این وسیله را در دسترس ندارید، ظرفها -كه باید نسوز باشد- را چند دقیقه زیر گریل درون فر قرار دهید تا شكر قهوهای آب شود.