اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
شكر برای كارامل كردن 150 گرم
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
خامه 100 گرم
تخممرغ 6 عدد
شكر 200 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه
برای تهیه كارامل، شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود و به رنگ طلائی در آید. آنگاه در 6 قالب یا كاسه مخصوص كرم قدری كارامل بریزید. به گونهای كه فقط ته قالب با كارامل پوشیده شود و آن را كنار بگذارید.
سپس شیر و خامه را با هم مخلوط كنید و روی اجاق بجوشانید. حالا در ظرف دیگری تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن دستی بزنید و مخلوط شیر و خامه را به آرامی به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را صاف كنید و در قالبها، روی كارامل بریزید.
اینك قالبها را در سینی دیواره بلندی بگذارید و سینی را با آب پر كنید بطوریكه تا نیمه قالبها را بپوشاند، حالا آن را در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و كرم كارامل را به مدت 40 دقیقه بپزید.
اكنون آنها را از فر در آورید، بگذارید خنك شوند. سپس رویشان را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید. حال كرم كارامل را برای پذیرائی، در بشقاب زیبائی برگردانید.
یادآوری: نكته مهم در تهیه كرم كارامل این است كه مخلوط شیر و خامه گرم را آرامارام به مواد دیگر بیفزائید. در غیر اینصورت بوی نامطبوع تخممرغ از دسر به مشام خواهد رسید.