آرزو گنجی
مواد لازم برای 30 عدد شیرینی
نشاسته گل 120 گرم
شیر 250 میلیلیتر
تخممرغ 3 عدد
پودر هل یا وانیلین به میزان لازم
آرد 150 گرم
روغن مایع سرخكردنی به میزان لازم
روش تهیه
نشاسته را همراه با شیر در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مایه را هم بزنید. سپس هل یا وانیلین را درون مایه بریزید و آرد را كمكم اضافه كنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید. حالا مایه فراهم كرده را صاف كنید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید.
اكنون روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. قالب مخصوص شیرینی پنجرهای را در روغن داغ كنید، در مایه فرو ببرید و دوباره در روغن بگذارید.
قالب را تكان دهید تا شیرینی از آن جدا شود. به همین ترتیب شیرینی پنجرهای را تهیه كنید و رویش مخلوط پودر قند و هل بپاشید.
یادآوری: چنانچه مایه از قالب جدا نشد، به این معنی است كه قالب بیش از حدداغ بوده است.