Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:44

9
آذر
شیرینی پنجره‌ای

شیرینی پنجره‌ای

نشاسته را همراه با شیر در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مایه را هم بزنید.

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم برای 30 عدد شیرینی

نشاسته گل               120 گرم

شیر                         250 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ                   3 عدد

پودر هل یا وانیلین     به میزان لازم

آرد                          150 گرم

روغن مایع سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

روش تهیه

نشاسته را همراه با شیر در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مایه را هم بزنید. سپس هل یا وانیلین را درون مایه بریزید و آرد را كم‌كم اضافه كنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید. حالا مایه فراهم كرده را صاف كنید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید.

اكنون روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. قالب مخصوص شیرینی پنجره‌ای را در روغن داغ كنید، در مایه فرو ببرید و دوباره در روغن بگذارید.

قالب را تكان دهید تا شیرینی از آن جدا شود. به همین ترتیب شیرینی پنجره‌ای را تهیه كنید و رویش مخلوط پودر قند و هل بپاشید.

یادآوری: چنانچه مایه از قالب جدا نشد، به این معنی است كه قالب بیش از حدداغ بوده است.

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پنجره ای، روش تهیه شیرینی پنجره ای، مواد لازم شیرینی پنجره ای، آموزش شیرینی پنجره ای، تهیه شیرینی پنجره ای تعداد بازديد: 792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز