Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:23

9
آذر
شیرینی اشكی

شیرینی اشكی

همه مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی یا با دست هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم

كره یا روغن قنادی           200 گرم

آرد سفید                       250گرم

پودر شكر                      50 گرم

تخم‌مرغ                        1 عدد

وانیلین                        یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                           یك پینچ

دارچین                       یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روش تهیه

همه مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی یا با دست هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. آن‌گاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و رول كنید. حالا دو سر آن را به هم بچسبانید تا به شكل اشك درآید.

خمیرهای شكل داده را بلافاصله، در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180‌درجه‌سانتیگراد، بپزید. همین‌كه شیرینی خنك‌ شد، یك طرف آن را در شكلات آبكرده فرو ببرید و صبر كنید شكلات ببندد. اكنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی، روش تهیه شیرینی اشکی، شیرینی اشکی، مواد لازم شیرینی اشکی، تهیه شیرینی اشکی، آموزش شیرینی اشکی تعداد بازديد: 902 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز