سعید بابارحیمی
مواد لازم
كره یا روغن قنادی 200 گرم
آرد سفید 250گرم
پودر شكر 50 گرم
تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
نمك یك پینچ
دارچین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه
همه مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی یا با دست هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و رول كنید. حالا دو سر آن را به هم بچسبانید تا به شكل اشك درآید.
خمیرهای شكل داده را بلافاصله، در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180درجهسانتیگراد، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، یك طرف آن را در شكلات آبكرده فرو ببرید و صبر كنید شكلات ببندد. اكنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.