سعید بابارحیمی
مواد لازم
عسل 150 گرم
پودر شكر 325 گرم
خامه 250 گرم
مخلوط گردو و بادام خردكرده 300 گرم
زعفران به میزان لازم
روش تهیه
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. آنگاه مایه را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از آن را با فاصله، روی سینی چربكرده، بگذارید. سپس سینی را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10دقیقه، سوهان را بپزید. بعد سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان خنك شود، آن را از سینی جدا كنید.
یادآوری: چنانچه مایه سوهان سفت بود میتوانید قدری سفیده تخممرغ به آن بیفزائید.