Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 11:40

9
آذر
سوهان گردویی

سوهان گردویی

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم

عسل                                     150 گرم

پودر شكر                                325 گرم

خامه                                      250 گرم

مخلوط گردو و بادام خردكرده      300 گرم

زعفران                                  به میزان لازم

 

روش تهیه

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. آن‌گاه مایه را در كیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از آن را با فاصله، روی سینی چربكرده، بگذارید. سپس سینی را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10دقیقه، سوهان را بپزید. بعد سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان خنك شود، آن را از سینی جدا كنید.

یادآوری: چنانچه مایه سوهان سفت بود می‌توانید قدری سفیده تخم‌مرغ به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: روش تهیه سوهان گردویی، سوهان گردویی، سوهان، سوهان با گردو، تهیه سوهان، آموزش سوهان گردویی تعداد بازديد: 1575 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز