Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 19:54

9
آذر
لوز مخلوط

لوز مخلوط

شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آن‌گاه بادكا را بیفزائید و بگذارید خوب بجوشد.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم برای 2 جعبه

شكر                  1 كیلوگرم

آب                    400 میلی‌لیتر (حدود یك و دو سوم پیمانه)

گلوكز (بادكا)      200 گرم

كره                 50- 100 گرم

پودر نارگیل، پودر پسته، پودر بادام     از هر كدام 400 گرم

 

روش تهیه

شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آن‌گاه بادكا را بیفزائید و بگذارید خوب بجوشد. به گونه‌ای كه اگر یك قطره از آن را در آب سرد بیندازید، جمع شود. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و نیم ساعت كنار بگذارید تا قدری خنك شود.

حالا آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه را به 3 قسمت تقسیم كنید. یك قسمت را با پودر نارگیل، یك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

اینك آن‌ها را در جعبه باقلوا یا سینی دیواره بلندی بریزید و همین كه خنك شد، به شكل لوزی ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

یادآوری: می‌توانید قسمتی از مایه لوز را نیز زعفرانی كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه لوز مخلوط، لوز مخلوط، آموزش لوز مخلوط، مواد لازم لوز مخلوط، لوز، تهیه لوز مخلوط تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز