سعید بابارحیمی
مواد لازم برای 2 جعبه
شكر 1 كیلوگرم
آب 400 میلیلیتر (حدود یك و دو سوم پیمانه)
گلوكز (بادكا) 200 گرم
كره 50- 100 گرم
پودر نارگیل، پودر پسته، پودر بادام از هر كدام 400 گرم
روش تهیه
شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آنگاه بادكا را بیفزائید و بگذارید خوب بجوشد. به گونهای كه اگر یك قطره از آن را در آب سرد بیندازید، جمع شود. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و نیم ساعت كنار بگذارید تا قدری خنك شود.
حالا آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه را به 3 قسمت تقسیم كنید. یك قسمت را با پودر نارگیل، یك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
اینك آنها را در جعبه باقلوا یا سینی دیواره بلندی بریزید و همین كه خنك شد، به شكل لوزی ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
یادآوری: میتوانید قسمتی از مایه لوز را نیز زعفرانی كنید.