مريم اميری
مواد لازم برای حدود 50 عدد
كره 200 گرم
پودر شكر 55 گرم
پوست لیموی رندهكرده 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
تخم خرفه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
كره، پودر شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ شود. آنگاه آب پرتقال و تخم خرفه را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را به مایه بیفزائید و با قاشق فلزی مواد را با هم مخلوط كنید. حالا مایه را در كیسه مخصوص شیرینی پزی دارای ماسوره كنگره دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.
اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. سپس صبر كنید شیرینی خنك شود و در صورت دلخواه رویشان پودر شكر بپاشید.