Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 11:24

26
اسفند
بانوفی پای

بانوفی پای

كره، پودر شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ شود. آن‌گاه آب پرتقال و تخم خرفه را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را به مایه بیفزائید و با قاشق فلزی مواد را با هم مخلوط كنید.

مريم اميری

 

مواد لازم برای حدود 50 عدد

كره                                      200 گرم

پودر شكر                              55 گرم

پوست لیموی رنده‌كرده             1 قاشق چایخوری

آب پرتقال                             2 قاشق سوپخوری

تخم خرفه                            1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه

كره، پودر شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ شود. آن‌گاه آب پرتقال و تخم خرفه را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را به مایه بیفزائید و با قاشق فلزی مواد را با هم مخلوط كنید. حالا مایه را در كیسه مخصوص شیرینی پزی دارای ماسوره كنگره دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.

اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. سپس صبر كنید شیرینی خنك شود و در صورت دلخواه رویشان پودر شكر بپاشید.

 

برچسب ها: انواع دسر، هنر شیرینی پزی، بانوفی پای، روش تهیه بانوفی پای، طرزتهیه بانوفی پای، طرز تهیه دسر، مواد مورد نیاز بانوفی پای تعداد بازديد: 705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز