مريم اميری
مواد لازم برای حدود 50 عدد
كره 200 گرم
پودر شكر 55 گرم
پوست ليموی رندهكرده 1 قاشق چايخوری
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
تخم خرفه 1 قاشق سوپخوری
روش تهيه
كره، پودر شكر و پوست ليمو را با همزن برقی بزنيد تا مايه، كمرنگ شود. آنگاه آب پرتقال و تخم خرفه را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را به مايه بيفزائيد و با قاشق فلزی مواد را با هم مخلوط كنيد. حالا مايه را در كيسه مخصوص شيرينی پزی دارای ماسوره كنگره دار بريزيد و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سينی بگذاريد.
اكنون سينی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبی 15 دقيقه، شيرينی را بپزيد. سپس صبر كنيد شيرينی خنك شود و در صورت دلخواه رويشان پودر شكر بپاشيد.