Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 00:17

16
آذر
شیرینی بادام زمینی

شیرینی بادام زمینی

در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و سبك شود. سپس زرده تخم‌مرغ را بیفزایید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 30 عدد شیرینی

كره نرم                         225 گرم

شكر ریز                       140 گرم

زرده‌ تخم‌مرغ همزده       1 عدد

آرد                              280 گرم

پودر زنجفیل                 1 قاشق چایخوری

نمك                           1 پینچ

پوست لیموی رنده كرده  2 قاشق چایخوری

بادام زمینی برشته و خردكرده برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم رویه

كره بادام‌زمینی       3 قاشق سوپخوری

پودر شكر               3 قاشق سوپخوری

آب                        1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و  سبك شود. سپس زرده تخم‌مرغ را بیفزایید. آن‌گاه آرد، زنجفیل، نمك و پوست لیمو را اضافه و مخلوط كنید. اینك خمیر را در كیسه نایلونی، به مدت 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. همین كه شیرینی خنك شد، رویشان را با مواد رویه و بادام زمینی بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید تا كرم نرم و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: شیرینی، بادام زمینی، شیرینی بادام زمینی، شیرینی با بادام زمینی، مواد لازم شیرینی بادام زمینی، آموزش شیرینی بادام زمینی، تهیه شیرینی بادام زمینی تعداد بازديد: 696 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز