افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 30 عدد شیرینی
كره نرم 225 گرم
شكر ریز 140 گرم
زرده تخممرغ همزده 1 عدد
آرد 280 گرم
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری
بادام زمینی برشته و خردكرده برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم رویه
كره بادامزمینی 3 قاشق سوپخوری
پودر شكر 3 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و سبك شود. سپس زرده تخممرغ را بیفزایید. آنگاه آرد، زنجفیل، نمك و پوست لیمو را اضافه و مخلوط كنید. اینك خمیر را در كیسه نایلونی، به مدت 1 ساعت در یخچال نگهدارید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. همین كه شیرینی خنك شد، رویشان را با مواد رویه و بادام زمینی بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید تا كرم نرم و یكدستی حاصل شود.