افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 22 عدد شیرینی
پودر شكر نرم 75 گرم
كره نرم 225 گرم
آرد برنج 300 گرم
آرد گندم 75 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
گلاب 1 قاشق سوپخوری
گلبرگهای رز شكری كرده 22 عدد
مواد لازم رویه
پودر شكر 150 گرم
گلاب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
رنگ خوراكی دلخواه به میزان لازم
روش تهیه
در ظرف مناسبی پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و سبك شود. آنگاه مخلوط هر دو آرد، زرده تخممرغ و گلاب را بیفزایید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 160درجهسانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی، بپوشانید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی فر بچینید. آنگاه سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 15-20 دقیقه، بپزید. همین كه شیرینی خنك شد، مواد رویه را رویشان بریزید و با گلبرگهای رز شكری بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: پودر شكر را در ظرف مناسبی، بریزید گلاب را بیفزائید تا مایه روانی به دست آید. آنگاه به میزان كافی رنگ خوراكی به آن اضافه كنید.