Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:16

16
آذر
شیرینی شكلاتی شصتی

شیرینی شكلاتی شصتی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

افسانه اسفندیاری

 

مواد لازم برای 32 عدد شیرینی

كره نرم                115 گرم

شكر قهوه‌ای        115 گرم

تخم‌مرغ              1 عدد

آرد                     75 گرم

بیكینگ پودر        یك‌دوم قاشق چایخوری

جو خردكرده       115 گرم

پودر كاكائو         25 گرم

نمك                1 پینچ

شكلات سیاه آبكرده  90 گرم

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر، جو، پودر كاكائو و نمك را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر، بردارید به شكل توپ در آورید و در سینی بچینید. آن گاه وسط آنها را با ته قاشق چوبی گود كنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و وسط شیرینی‌ها را با شكلات پر كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای شكلات ابكرده از شكلات سكه‌ای برای روی شیرینی استفاده كنید.

 

برچسب ها: شیرینی شکلاتی، شیرینی با شکلات، شیرینی شکلاتی شصتی، شیرینی شصتی، آموزش شیرینی شکلاتی، مواد لازم شیرینی شکلات تعداد بازديد: 1157 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز