افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 32 عدد شیرینی
كره نرم 115 گرم
شكر قهوهای 115 گرم
تخممرغ 1 عدد
آرد 75 گرم
بیكینگ پودر یكدوم قاشق چایخوری
جو خردكرده 115 گرم
پودر كاكائو 25 گرم
نمك 1 پینچ
شكلات سیاه آبكرده 90 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگپودر، جو، پودر كاكائو و نمك را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر، بردارید به شكل توپ در آورید و در سینی بچینید. آن گاه وسط آنها را با ته قاشق چوبی گود كنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و وسط شیرینیها را با شكلات پر كنید.
یادآوری: میتوانید به جای شكلات ابكرده از شكلات سكهای برای روی شیرینی استفاده كنید.