افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 30 عدد شیرینی
كره نرم 225 گرم
شكر ریز 140 گرم
زرده تخممرغ همزده 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 280 گرم
نمك 1 پینچ
گلابی خشك و خردكرده 55 گرم
پسته خرد كرده 55 گرم
پسته درسته برای تزئین 50 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید و زرده تخممرغ و وانیلین را به آن بیفزائید. آنگاه آرد، نمك، گلابی و پسته را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا به اندازه یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی، بچینید. اكنون روی آنها پسته درسته قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. پس از 5 دقیقه، شیرینی را به كمك كاردك از كاغذ جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید.