Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:43

16
آذر
شیرینی پسته و گلابی

شیرینی پسته و گلابی

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد شیرینی

كره نرم                       225 گرم

شكر ریز                     140 گرم

زرده تخم‌مرغ همزده     1 عدد

وانیلین                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                            280 گرم

نمك                         1 پینچ

گلابی خشك و خردكرده 55 گرم

پسته خرد كرده         55 گرم

پسته درسته برای تزئین 50 گرم

 

روش تهیه

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید و زرده تخم‌مرغ و وانیلین را به آن بیفزائید. آن‌گاه آرد، نمك، گلابی و پسته را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا به اندازه یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی، بچینید. اكنون روی آنها پسته درسته قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. پس از 5 دقیقه، شیرینی را به كمك كاردك از كاغذ جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پسته، شیرینی پسته و گلابی، شیرینی با پسته، آموزش شیرینی پسته، مواد لازم شیرینی پسته، شیرینی با گلاب تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز