افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 20 عدد بيسكويت
آرد 260 گرم
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوری
پودر كاكائو يكدوم پيمانه
نمك يكهشتم قاشق چايخوری
كره 125 گرم
شكر 180 گرم
تخممرغ 2 عدد درشت
وانيلين يكچهارم قاشق چايخوری
پوست پرتقال رندهكرده يكدوم قاشق چايخوری
خمير مارسيپان به رنگهای مختلف حدود 200 گرم
روش تهيه
آرد، بيكينگپودر، پودر كاكائو و نمك را با هم مخلوط و الك كنيد. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا وانيلين و پوست پرتقال را اضافه كنيد و مواد خشك را به اين مايه بيفزائيد تا خمير مناسبی به دستآيد.
اكنون خمير را در كيسه نايلونی بگذاريد و به مدت تقريبی نيم ساعت در يخچال نگه داريد. اينك خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبی 3 ميلی متر باز كنيد و با برشگری به قطر 6 سانتيمتر، قالب بزنيد.
خميرها را با فاصله در سينی پوشانده از كاغذ روغنی، بچينيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتيگراد، بپزيد. همينكه شيرينی خنك شد، ميوههای فراهم كرده از خمير مارسيپان را با آيسينگ رويال روی شيرينی بچسبانيد.
يادآوری 1: برای تهيه گلابی رنگ سبز را با قدری رنگ زرد مخلوط كنيد. برای درست كردن پرتقال خمير را به رنگ نارنجی در آوريد و برای تهيه گيلاس از رنگ قرمز استفاده كنيد.
يادآوری 2: برای تهيه آيسينگ رويال، يك عدد سفيده تخممرغ را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد. سپس به تدريج 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بيفزائيد و در آخر قدری وانيلين اضافه كنيد.