Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 08:15

22
اسفند
شيرينی با كره بادام زمينی

شيرينی با كره بادام زمينی

كره‌ی بادام زمينی، بادام ‌زمينی، شير و روغن جامد را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا مايه‌ی صاف و يكدستی حاصل شود. آن‌گاه بيسكويت را با 150 گرم از بادام زمينی خردكرده به مايه بيفزائيد

مژگان فرهنگ

 

مواد لازم برای 16 نفر
 

كره‌ی بادام‌زمينی              دو‌سوم پيمانه

بادام ‌زمينی آسياب‌كرده      يك‌دوم پيمانه

شير                             80 ميلی ليتر (يك‌سوم پيمانه)

روغن جامد                     60 گرم

بيسكويت آسياب‌كرده        300 گرم

بادام‌زمينی خردكرده          200 گرم

مواد لازم برای تهيه‌ی رويه

روغن جامد             2 قاشق سوپخوری
 

روش تهيه

كره‌ی بادام زمينی، بادام ‌زمينی، شير و روغن جامد را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا مايه‌ی صاف و يكدستی حاصل شود. آن‌گاه بيسكويت را با 150 گرم از بادام زمينی خردكرده به مايه بيفزائيد و پس از مخلوط كردن، در قالب به اندازه‌ی 20×20 سانتيمتر بريزيد و خوب فشرده سازيد و سپس مواد رويه را رويش بدهيد و صاف كنيد و تا زمانی كه ببندد و سفت شود، در يخچال نگه داريد. حالا شيرينی را به انداز‌ه‌ی دلخواه ببريد و برای پذيرائی، در ظرف مناسب بچينيد.

روش تهيه‌ی مواد رويه: شكلات و روغن را در كاسه‌ا‌ی بريزيد و به روش بن‌ماری آب‌كنيد. سپس هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.

 

برچسب ها: طرز تهیه شیرینی، شيرينی با كره بادام زمينی، کیک کره بادام زمینی، پای کره بادام زمینی، طرز پخت شيرينی با كره بادام زمينی، شیرینی کره بادام زمینی، مواد مورد نیاز شیرینی با کره بادام زمینی تعداد بازديد: 1079 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز