مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 16 نفر
كرهی بادامزمينی دوسوم پيمانه
بادام زمينی آسيابكرده يكدوم پيمانه
شير 80 ميلی ليتر (يكسوم پيمانه)
روغن جامد 60 گرم
بيسكويت آسيابكرده 300 گرم
بادامزمينی خردكرده 200 گرم
مواد لازم برای تهيهی رويه
روغن جامد 2 قاشق سوپخوری
روش تهيه
كرهی بادام زمينی، بادام زمينی، شير و روغن جامد را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا مايهی صاف و يكدستی حاصل شود. آنگاه بيسكويت را با 150 گرم از بادام زمينی خردكرده به مايه بيفزائيد و پس از مخلوط كردن، در قالب به اندازهی 20×20 سانتيمتر بريزيد و خوب فشرده سازيد و سپس مواد رويه را رويش بدهيد و صاف كنيد و تا زمانی كه ببندد و سفت شود، در يخچال نگه داريد. حالا شيرينی را به اندازهی دلخواه ببريد و برای پذيرائی، در ظرف مناسب بچينيد.
روش تهيهی مواد رويه: شكلات و روغن را در كاسهای بريزيد و به روش بنماری آبكنيد. سپس هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.