لیلا كردبچه
مواد لازم
آب انار 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
شكر 180 گرم (یك پیمانه)
وانیلین نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپخوری
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
خامه فرم گرفته 250 گرم (یك پیمانه)
مواد لازم كرم پرتقال
آب پرتقال 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
شكر 180 گرم (یك پیمانه)
پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپخوری
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
خامه فرم گرفته 250 گرم (یكپیمانه)
پوست پرتقال رندهكرده یك قاشق سوپخوری
روش تهیه
آب انار و شكر را روی حرارت ملایم، قرار دهید تا شكر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید. آنگاه پودر ژلاتین را با آب مخلوط نمائید و به روش بنماری حل كنید و به آب انار، بیفزائید. سپس خامه را به مخلوط آب انار و ژلاتین سرد شده، بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیمبند شود. كرم پرتقال را نیز به همین روش تهیه كنید و آن را روی كرم انار بریزید و همین كه نیم بند شد، یك لایه نان رولت رویش، قرار دهید و دسر را در یخچال بگذارید تا كاملاً ببندد.
اكنون آن را به مدت 8 ثانیه در آب گرم نگهدارید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با خامه و دانههای انار بیارائید.