افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
شير 750 ميليليتر (3 پيمانه)
چوب دارچين 2 تكه
زردهی تخممرغ 6 عدد
شكر 160 گرم
وانيلين يكچهارم قاشق چايخوری
پودر ژلاتين 4 قاشق چايخوری سرپر
عسل 60 ميلی ليتر (يكچهارم پيمانه)
كدو حلوائی پخته و پوره كرده 200 گرم
خامهی ساده 125 ميلی ليتر (يكدوم پيمانه)
روش تهيه
شير و چوب دارچين را در ظرف مناسبی، بريزيد و روی اجاق بجوشانيد. زردههای تخممرغ، شكر و وانيلين را با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. آنگاه شير را به اين مايه، بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط فراهم كرده را به ظرف شير منتقل نمائيد و روی حرارت ملايم، بگذاريد و آن را پيوسته هم بزنيد تا قدری غليظ شود ولي نجوشد! سپس چوب دارچين را از داخل كرم بيرون آوريد و رويش را بپوشانيد تا كرم رويه، نبندد. اكنون يكچهارم پيمانه آب در كاسهی كوچكی، بريزيد و پودر ژلاتين را رويش بپاشيد تا به حالت اسفنجی در آيد و بعد آن را به روش بنماری، (بخار آب جوش) حل كنيد.
حال مخلوط ژلاتين و عسل را به كرم بيفزائيد و صبر كنيد تا خنك شود. اينك كدو حلوائی و خامه را نيز به كرم اضافه كنيد و آن را در قالب دسر بريزيد. قالب را به مدت 6 ساعت و يا يك شب، در يخچال بگذاريد و صبر كنيد تا كرم كاملاً ببندد. اكنون آن را روی ظرف زيبائی برگردانيد و در صورت دلخواه، با سس شكلات بيارائيد.