سعيد بابارحيمی
مواد لازم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 250 گرم
عسل 250 گرم
خمیر مارسیپان 200 گرم
شكلات شیری آبكرده 400 گرم
شكلات برای تزئین 500 گرم
روش تهیه
مربای پوست پرتقال را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره در آورید. آنگاه عسل و مارسیپان را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید. سپس شكلات آبكرده را به مخلوط بیفزائید و آن را در یخچال قرار دهید تا كمی ببندد.
حالا مایهی شكلات را از یخچال خارج كنید و در دست به شكل توپ درآورید. اكنون رویشان را با شكلات آب كرده بپوشانید و در یخچال بگذارید تا شكلات سفت شود. اینك شكلات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید خمیر شكلات را به شكلهای مختلف قالب بزنید.