Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:27

3
اسفند
شكلات مغزدار عسلی

شكلات مغزدار عسلی

مربای پوست پرتقال را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره در آورید. آن‌گاه عسل و مارسیپان را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید. سپس شكلات آب‌كرده را به مخلوط بیفزائید و آن را در یخچال قرار دهید تا كمی ببندد.

سعيد بابارحيمی

 

 

مواد لازم

مربای پوست پرتقال بدون شربت        250 گرم

عسل                                        250 گرم

خمیر مارسیپان                             200 گرم

شكلات شیری آب‌كرده                   400 گرم

شكلات برای تزئین                         500 گرم

روش تهیه

مربای پوست پرتقال را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره در آورید. آن‌گاه عسل و مارسیپان را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید. سپس شكلات آب‌كرده را به مخلوط بیفزائید و آن را در یخچال قرار دهید تا كمی ببندد.

حالا مایه‌ی شكلات را از یخچال خارج كنید و در دست به شكل توپ درآورید. اكنون رویشان را با شكلات آب كرده بپوشانید و در یخچال بگذارید تا شكلات سفت شود. اینك شكلات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید خمیر شكلات را به شكل‌های مختلف قالب بزنید.

 

 

برچسب ها: شکلات، شكلات مغزدار عسلی، کافه شکلات، شکلات مغزدار، تهیه شکلات مغزدار عسلی، طرز تهیه شکلات نارگیلی، طرز تهیه شکلات مغزدار تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز