Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 21:35

24
بهمن
تارتلت شكلاتی با انبه

تارتلت شكلاتی با انبه

روش تهیه تارتلت شكلاتی با انبه

مریم امیری

 

 

مواد لازم تارتلت شكلاتی با انبه

برای8 عدد

پودر كاكائو                           15 گرم

آب جوش                            یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

كره                                  70 گرم

شكر                                100 گرم

تخم‌مرغ                           1 عدد

خامه‌ ساده                      50 گرم

آرد                                100 گرم

بیكینگ‌پودر                     یك‌چهارم قاشق چایخوری

مارمالاد انبه                   یك‌دوم پیمانه

انبه                             2 عدد

پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید و بگذارید كاملاً خنك شود. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و بعد تخم‌مرغ و خامه را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس كاكائوی حل‌ كرده را بیفزائید و در آخر مخلوط آرد و بیكینگ پودر را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكنواخت شود.

حالا این مایه‌ را در قالب‌های چربكرده‌ تارتلت بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید. همینكه تارتلت‌ها خنك شدند، آنها را از قالب‌ها جدا كنید و رویشان مارمالاد بمالید و تكه‌های انبه را روی آن بچینید. روی انبه‌ها را با ژلاتین حل كرده براق و درخشان كنید.

نكته‌های خواندنی

برای تهیه‌ مارمالاد انبه: 2 عدد انبه را پوست بگیرید و گوشته‌ آن را از هسته جدا كنید. حالا گوشته را در مخلوط‌كن بریزید تا نرم شود. سپس 500 گرم شكر را با یك قاشق چایخوری پودر ژلاتین مخلوط كنید و به پوره‌ انبه بیفزائید و كاملاً هم بزنید. درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مارمالاد بجوشد. گاهی نیز آن را هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.

 

برچسب ها: تارتلت شكلاتی با انبه، آشپزي با انبه، روش تهيه تارتلت، آموزش تارتلت، مواد لازم تارتلت تعداد بازديد: 670 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز