مریم امیری
مواد لازم تارتلت شكلاتی با انبه
برای8 عدد
پودر كاكائو 15 گرم
آب جوش یكسوم پیمانه (80 میلیلیتر)
كره 70 گرم
شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
خامه ساده 50 گرم
آرد 100 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
مارمالاد انبه یكدوم پیمانه
انبه 2 عدد
پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید و بگذارید كاملاً خنك شود. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و بعد تخممرغ و خامه را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس كاكائوی حل كرده را بیفزائید و در آخر مخلوط آرد و بیكینگ پودر را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكنواخت شود.
حالا این مایه را در قالبهای چربكرده تارتلت بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه تارتلتها خنك شدند، آنها را از قالبها جدا كنید و رویشان مارمالاد بمالید و تكههای انبه را روی آن بچینید. روی انبهها را با ژلاتین حل كرده براق و درخشان كنید.
نكتههای خواندنی
برای تهیه مارمالاد انبه: 2 عدد انبه را پوست بگیرید و گوشته آن را از هسته جدا كنید. حالا گوشته را در مخلوطكن بریزید تا نرم شود. سپس 500 گرم شكر را با یك قاشق چایخوری پودر ژلاتین مخلوط كنید و به پوره انبه بیفزائید و كاملاً هم بزنید. درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مارمالاد بجوشد. گاهی نیز آن را هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.