Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 12:57

17
آبان
تیرامیسو

تیرامیسو

ابتدا خامه را با پودر قند بزنید تا خوب سفت شود (خامه فرم‌گرفته). بعد پنیر و وانیل را به خامه بیفزائید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یكدست شود. سپس لیدی فینگر را در قهوه خنك‌شده فرو ببرید و در لیوان قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

خامه                                          200 گرم

پودر قند                                      150 گرم

پنیر ماسكار پونه یا پنیر خامه‌ای     100 گرم

وانیل                                        یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

بیسكویت انگشتی (لیدی فینگر)   10 عدد

قهوه اسپرسوی خنك‌شده            2 پیمانه

پودر كاكائو                                 50 گرم

سس شكلات برای تزئین            به میزان لازم

 

روش تهیه تیرامیسو

ابتدا خامه را با پودر قند بزنید تا خوب سفت شود (خامه فرم‌گرفته). بعد پنیر و وانیل را به خامه بیفزائید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یكدست شود. سپس لیدی فینگر را در قهوه خنك‌شده فرو ببرید و در لیوان قرار دهید.

حالا مواد مخلوط شده را به لیدی فینگر اضافه كنید. در پایان، پودر كاكائو را روی دسر تیرامیسو الك كنید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگه دارید. هنگام پذیرائی، با خامه و سس شكلات می‌توانید آن را نوش‌جان كنید.

 

برچسب ها: تیرامیسو، روش تهیه تیرامیسو، مواد لازم تیرامیسو، آموزش تیرامیسو، آشپزی با تیرامیسو، تهیه تیرامیسو تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز