تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی
مواد لازم برای 2 نفر
خامه 200 گرم
پودر قند 150 گرم
پنیر ماسكار پونه یا پنیر خامهای 100 گرم
وانیل یكچهارم قاشق چایخوری
بیسكویت انگشتی (لیدی فینگر) 10 عدد
قهوه اسپرسوی خنكشده 2 پیمانه
پودر كاكائو 50 گرم
سس شكلات برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه تیرامیسو
ابتدا خامه را با پودر قند بزنید تا خوب سفت شود (خامه فرمگرفته). بعد پنیر و وانیل را به خامه بیفزائید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یكدست شود. سپس لیدی فینگر را در قهوه خنكشده فرو ببرید و در لیوان قرار دهید.
حالا مواد مخلوط شده را به لیدی فینگر اضافه كنید. در پایان، پودر كاكائو را روی دسر تیرامیسو الك كنید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگه دارید. هنگام پذیرائی، با خامه و سس شكلات میتوانید آن را نوشجان كنید.