رولت خرما
مواد لازم:
آرد ...............................3 پیمانه
كره ..............................سه چهارم پیمانه
پودرقند .........................یك دوم پیمانه
زرده تخممرغ................. 1 عدد
وانیل.......................... یك چهارم قاشق چایخوری
شیر........................... یك دوم پیمانه
خرما.......................... حدود 50 عدد
گردوی خرد شده ........1 پیمانه
دارچین.................... 1 قاشق غذاخوری
شكر....................... یك دوم پیمانه
سفیده ...................تخممرغ به مقدار لازم
روش تهیه:
كره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخممرغ و وانیل را اضافه كرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هستههای خرما را درآورده و یك چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز كنید و به صورت نوارهای 2 سانتی برش دهید، نوار را یك دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شكر، گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر چرب شده قرار دهید، آنگاه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بپزید، سپس صبر كنید تا سرد شود و در ظرف بچینید. برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آنها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.
نكته تغذیهای: بهتر است در ماه مبارك رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینیهای مقوی خانگی همانند رولت خرما كه حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده كنید.