Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:04

21
خرداد
رولت خرما

رولت خرما

طرز تهیه رولت خرما

رولت خرما

 

 

 

مواد لازم:

 

آرد ...............................3 پیمانه

كره ..............................سه چهارم پیمانه

پودرقند .........................یك دوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ................. 1 عدد

وانیل.......................... یك چهارم قاشق چای‌خوری

شیر........................... یك دوم پیمانه

خرما.......................... حدود 50 عدد

گردوی خرد شده ........1 پیمانه

دارچین.................... 1 قاشق غذاخوری

شكر....................... یك دوم پیمانه

سفیده ...................تخم‌مرغ به مقدار لازم

 

 

روش تهیه:

 

كره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه كرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هسته‌های خرما را درآورده و یك چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز كنید و به صورت نوارهای 2 سانتی‌ برش دهید، نوار را یك دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شكر، گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر  چرب شده قرار دهید، آن‌گاه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بپزید، سپس صبر كنید تا سرد شود و در ظرف بچینید. برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آن‌ها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.

 

نكته تغذیه‌ای: بهتر است در ماه مبارك رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما كه حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده كنید.

برچسب ها: رولت خرما، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز