Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 مرداد 1399 - 00:57

6
خرداد
اسلايس شكلات و بيسكويت گندمی

اسلايس شكلات و بيسكويت گندمی

طرز تهیه اسلايس شكلات و بيسكويت گندمی

اسلايس شكلات و بيسكويت گندمی

 

 

مواد لازم:

 

كره .......................................90 گرم

شكر ریز .................................45 گرم

پودر كاكائو ..............................1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ همزده.......................1 عدد

بیسكویت كامل گندم ................125 گرم

نارگیل .................................یك‌دوم پیمانه

گردوی برشته و خردكرده .......یك‌چهارم پیمانه

 

مواد لازم میانی:

 كره..................................................................60 گرم

اسانس نعنا.......................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شكر .........................................................200 گرم

پودر كاسترد .....................................................1 قاشق سوپخوری

آب داغ .............................................................2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:

شكلات سیاه خردكرده  ....................................125 گرم

كره..................................................................30 گرم

 

 

طرز تهیه:

 

یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكر و كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس به‌سرعت تخم مرغ را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا بیسكویت آسیاب‌كرده، نارگیل و گردو را نیز به آن اضافه كنید و مخلوط به دست‌آمده را در قالب بریزید، فشرده سازید و در یخچال بگذارید. همین كه این لایه‌ی شیرینی سفت شد، مایه‌ی میانی را رویش بریزید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ببندد. اكنون شكلات حل‌كرده با كره را روی لایه‌ی میانی بریزید و صاف كنید و تا بستن كامل رویه، آن را در یخچال نگه دارید. اینك شیرینی را برای پذیرائی، به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی: كره و اسانس را با همزن برقی بزنید و به‌تدریج پودر شكر را به آن بیفزائید. آن‌گاه پودر كاسترد و آب داغ را به ‌طور یك در میان اضافه كنید تا سبك و كمرنگ شود.

روش تهیه‌ی مواد رویه: شكلات و كره را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و به روش بن‌ماری حل كنید و همین كه خنك شد، به مصرف برسانید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلايس شكلات و بيسكويت گندمی تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز