اسلايس شكلات و بيسكويت گندمی
مواد لازم:
كره .......................................90 گرم
شكر ریز .................................45 گرم
پودر كاكائو ..............................1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ همزده.......................1 عدد
بیسكویت كامل گندم ................125 گرم
نارگیل .................................یكدوم پیمانه
گردوی برشته و خردكرده .......یكچهارم پیمانه
مواد لازم میانی:
كره..................................................................60 گرم
اسانس نعنا.......................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر شكر .........................................................200 گرم
پودر كاسترد .....................................................1 قاشق سوپخوری
آب داغ .............................................................2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی رویه:
شكلات سیاه خردكرده ....................................125 گرم
كره..................................................................30 گرم
طرز تهیه:
یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكر و كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس بهسرعت تخم مرغ را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا بیسكویت آسیابكرده، نارگیل و گردو را نیز به آن اضافه كنید و مخلوط به دستآمده را در قالب بریزید، فشرده سازید و در یخچال بگذارید. همین كه این لایهی شیرینی سفت شد، مایهی میانی را رویش بریزید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ببندد. اكنون شكلات حلكرده با كره را روی لایهی میانی بریزید و صاف كنید و تا بستن كامل رویه، آن را در یخچال نگه دارید. اینك شیرینی را برای پذیرائی، به اندازهی دلخواه ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مایهی میانی: كره و اسانس را با همزن برقی بزنید و بهتدریج پودر شكر را به آن بیفزائید. آنگاه پودر كاسترد و آب داغ را به طور یك در میان اضافه كنید تا سبك و كمرنگ شود.
روش تهیهی مواد رویه: شكلات و كره را در كاسهی كوچكی بریزید و به روش بنماری حل كنید و همین كه خنك شد، به مصرف برسانید.