شیرینی ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر هزارلا (خمیر ورقه ای)..........................................۱ كیلو
پودر قند ...................................................................به مقدار لا زم
پودر پسته................................................................به مقدار لا زم
خامه شیرین شده ................................................۵۰۰ گرم
فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كنید. خمیر هزارلا را به قطر ۱ سانتیمتر باز كرده و به صورت نیم دایره برش برش بزنید; قطعات را در سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا كمی طلا یی شود و ورقه ورقه شود; بعد از اینكه نان ها سرد شد هر تكه نان را از قطر به دو نیم كنید; خامه را بزنید و روی تكه های نان شیرینی بمالید و دو عدد از آنها را روی هم قرار دهید; روی بالا ترین لا یه هم خامه بمالید. كمی خرده شیرینی، پودر قند و پودر پسته بپاشید و در ظرف بچینید و سرو كنید.