Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:22

10
اردیبهشت
شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی

 

 

مواد لازم:

 

خمیر هزارلا  (خمیر ورقه ای)..........................................۱ كیلو

پودر قند ...................................................................به مقدار لا زم

پودر پسته................................................................به مقدار لا زم

خامه شیرین شده  ................................................۵۰۰ گرم

 

فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كنید. خمیر هزارلا  را به قطر ۱ سانتیمتر باز كرده و به صورت نیم دایره برش برش بزنید; قطعات را در سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا كمی طلا یی شود و ورقه ورقه شود; بعد از اینكه نان ها سرد شد هر تكه نان را از قطر به دو نیم كنید;   خامه را بزنید و روی تكه های نان شیرینی بمالید و دو عدد از آنها را روی هم قرار دهید; روی بالا ترین لا یه هم خامه بمالید. كمی خرده شیرینی، پودر قند و پودر پسته بپاشید و در ظرف بچینید و سرو كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی ناپلئونی تعداد بازديد: 3406 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز