مارمالاد توت فرنگی
مواد لازم:
توتفرنگی...........۱ كیلوگرم پاك كرده و شسته شده
شكر .................۱ كیلوگرم
ژلاتین...............۲ ورق
توتفرنگیها را داخل مخلوطكن بریزید و كاملا له كنید سپس در ظرف لعابی بریزید; شكر را به آن اضافه كرده و روی حرارت تند قرار دهید تا بجوش آید; صبر كنید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد; ورق ژلاتین را داخل آب سرد قرار دهید تا نرم شود سپس به مارمالاد اضافه كنید ظرف را از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا ژلایتن حل و كاملا مخلوط مواد شود بعد از سرد شدن، در شیشه بریزید و در آن را محكم ببندید در یخچال نگهداری كنید.