كرم موز
مواد لازم برای ۶ نفر:
زرده تخم مرغ ۶ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۶ پیمانه
ورق ژلا تین ۱۰ عدد
موز ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
اسانس موز ۱ قطره
خامه شیرین ۳۰۰ گرم
زرده های تخم مرغ، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود; شیر را جوشانده و كم كم به تخم مرغ اضافه كنید; ورق ژلا تین را در آب سرد خیس كرده و به مواد بالا افزوده و خوب مخلوط كنید تا ژلا تین در شیر حل شود سپس صبر كنید تا سرد شود. خامه زده شده و فرم گرفته و موز خرد شده را به مواد اضافه كرده و در قالب موردنظر بریزید و در یخچال به مدت ۷-۶ ساعت بگذارید تا كاملا بسته شود سپس ظرف را یک لحظه در آب نیم گرم قرار دهید و در بشقابی كه كف آن مرطوب می باشد برگردانده و تزئین كنید.
تذكر: اگر ته بشقاب موردنظر كمی مرطوب باشد می توانید دسر را جابه جا كنید.