Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:15

23
فروردین
كرم موز

كرم موز

طرز تهیه كرم موز

كرم موز

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

 

زرده تخم مرغ     ۶ عدد

وانیل     یک چهارم قاشق چایخوری

شیر     ۶ پیمانه

ورق ژلا تین     ۱۰ عدد

موز     ۵۰۰ گرم

پودر قند     ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)

اسانس موز     ۱ قطره

خامه شیرین     ۳۰۰ گرم

 

زرده های تخم مرغ، پودر قند و وانیل را با هم‌زن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود; شیر را جوشانده و كم كم به تخم مرغ اضافه كنید; ورق ژلا تین را در آب سرد خیس كرده و به مواد بالا  افزوده و خوب مخلوط كنید تا ژلا تین در شیر حل شود سپس صبر كنید تا سرد شود. خامه زده شده و فرم گرفته و موز خرد شده را به مواد اضافه كرده و در قالب موردنظر بریزید و در یخچال به مدت ۷-۶ ساعت بگذارید تا كاملا  بسته شود سپس ظرف را یک لحظه در آب نیم گرم قرار دهید و در بشقابی كه كف آن مرطوب می باشد برگردانده و تزئین كنید.

تذكر: اگر ته بشقاب موردنظر كمی مرطوب باشد می توانید دسر را جابه جا كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كرم موز تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز