Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 02:47

10
دی
مربای به

مربای به

طرز تهیه مربای به

مربای به

 

 

مــواد لازم:

 

به..................................................3 كیلوگرم

شكر..............................................2 كیلوگرم

دانه هل نكوبیده..............................1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه..................................3-2 قاشق سوپخوری

 

به را پس از شستن چهارقاچ كرده، زواید اضافی آن را بگیرید و به صورت پره‌های پرتقال خرد كنید. سپس در ظرف مسی سفیدكرده نسبتا بزرگی ریخته، آب را به حدی كه روی به را بگیرد بریزید و مقدار كمی از شكر را به آن اضافه نمایید و روی حرارت به مدت 30-20 دقیقه قرار دهید تا كمی پخته شود.

سپس بقیه شكر و هل را بیفزایید. درِ ظرف را بگذارید و روی حرارت ملایم (از شعله پخش‌كن استفاده كنید) قرار دهید تا به مدت 5-4 ساعت، مربا ریز، جوش بزند. ضمن قوام آمدن، مربا رنگ انداخته و پخته می‌شود. در اواخر پخت مربا، آبلیموی تازه را اضافه كنید و پس از چند جوش، حرارت را خاموش كنید. روی در را دم‌كنی بگذارید و اجازه دهید در همان ظرف، یك شب بماند و سرد شود. سپس در ظرف مورد نظر بریزید و در جای خشك و خنك نگهداری نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای به تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز