لوز نارگيل
مــواد لازم:
شربت قوامآمده یك چهارم پیمانه
پودر نارگیل 2 پیمانه
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شكر یكدوم پیمانه (75 گرم)
آب یكچهارم پیمانه (50 گرم)
شربت قوامآمده را تا زمان سرد شدن كنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا كاملا سفید شود.
پودر نارگیل را اضافه نمایید تا چسبندگی آن گرفته و خمیری شود. سپس مایه آماده را در قالب چربشده باقلوا پهن كنید. روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس آن را به شكل لوزی برش دهید.
برای تهیه شربت، شكر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه میتوانید دو قاشق سوپخوری گلاب به شربت اضافه نمایید.