Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:22

6
دی
لوز نارگيل

لوز نارگيل

طرز تهیه لوز نارگيل

لوز نارگيل

 

 

مــواد لازم:

 

شربت قوام‌آمده     یك چهارم پیمانه

پودر نارگیل     2 پیمانه

پودر پسته برای تزیین     به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر     یك‌دوم پیمانه (75 گرم)

آب     یك‌چهارم پیمانه (50 گرم)

 

شربت قوام‌آمده را تا زمان سرد شدن كنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا كاملا سفید شود.

پودر نارگیل را اضافه نمایید تا چسبندگی آن گرفته و خمیری شود. سپس مایه آماده را در قالب چرب‌شده باقلوا پهن كنید. روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس آن را به شكل لوزی برش دهید.

برای تهیه شربت، شكر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق سوپخوری گلاب به شربت اضافه نمایید.

برچسب ها: لوز نارگيل تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز