افسانه اسفندیاری
مواد لازم شيرينی برشی نارگيل و آناناس
برای 42 برش
بیسكویت كامل گندم آسیاب كرده 250 گرم
پودر نارگیل 90 گرم
آناناس خشك و خردكرده 250 گرم
بادام پرك 90 گرم
شیرعسلی 200 میلیلیتر
كرهی آبكرده 100 گرم
مواد لازم برای تهیهی رویهی نارگیلی
كرهی نرم 60 گرم
عطر مایهی (اسانس) نارگیل 2 تا 3 قطره
پودر شكر 90 گرم
شیر 1 قاشق سوپخوری
نارگیل پرك و برشته كرده 90 گرم
روش تهیه شيرينی برشی نارگيل و آناناس
ابتدا فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و یك سینی به اندازهی 20×30 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید، به گونهای كه كاغذ از لبهی سینی 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه بیسكویت، نارگیل، آناناس و بادام را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. سپس شیرعسلی و كره را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر(تاون) بپزید تا طلائیرنگ شود. بعد شیرینی را در قالب خنك كنید و مواد رویه را روی آن بریزید و به كمك پالت صاف كنید. سپس نارگیل پرك كرده را روی آن بپاشید و شیرینی را به اندازهی دلخواه ببرید.
روش تهیهی مواد رویه
كره و اسانس نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید. سپس پودرشكر و شیر را بیفزائید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.