مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 6-8 نفر
نشاسته گل 125 گرم
آب 7 پیمانه
شكر 300 گرم
گلاب 60 میلی لیتر ( یك چهارم پیمانه)
خلال بادام 200 گرم
زعفران حلكرده 3 قاشق چایخوری
كره 20 گرم
روش تهیه دسر تَرَك
نشاسته و آب را در قابلمه مناسبی (ترجیحا مسی) بریزید و روی حرارت بگذارید تا اندكی گرم شود. آنگاه شكر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا نشاسته بپزد و شفاف شود. سپس گلاب، خلال بادام و زعفران را درون ترك بریزید و پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا ترك را از روی حرارت بردارید و كره را به آن بیفزائید. اكنون دسر را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید كاملا خنك شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.