مواد لازم برای تهیه گوجه شکم پر
گوجه گیلاسی : به تعداد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ژامبون خرد شده : به مقدار لازم
پنیر بوراتا : 1 قالب
روغن زیتون : کمی
برگ های کوچک ریحان
طرز تهیه گوجه شکم پر
فر را به دمای 425 درجه برسانید.
ژامبون خرد شده، روغن زیتون،نمک، فلفل و کمی آبلیمو تازه را با هم مخلوط کنید.
پنیر بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنید.
مخلوط را درون گوجه های گیلاسی بریزید.
سینی فر را چرب کرده و گوجه ها را درون سینی بچینید.
سینی را برای 8 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها طلایی شود.
بعد از خنک شدن گوجه ها را با برگهای ریحان تزیین کنید.