سینه مرغ (بی استخوان) / 1 عدد (200 گرم)
پیاز / 1 عدد (140 گرم)
زعفران / 1 قاشق چایخوری (7 میلی لیتر)
آب لیمو ترش / 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
نمک و فلفل / به مقدار لازم
روغن مایع / به مقدار لازم
سیر / 2 حبه (10 گرم)
قارچ / 4 عدد (60 گرم)
پاستا پنه / 100 گرم
شیر / 1 پیمانه (160 میلی لیتر)
قرص مرغ (پودر شده) / یک دوم عدد
خامه / یک سوم پیمانه (65 میلی لیتر)
پنیر موزارلا (رنده شده) / 100 گرم
چطوری درست کنیم؟
پاستا پنه با نام انگلیسی pasta penne، یک نوع پاستا می باشد که فرمی به صورت استوانه و لوله ای دارد که دو طرف آن به صورت اریب می باشد.
برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خرد کنید. زعفران را بسایید و در آبجوش حل کنید. بعد پیاز، زعفران، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس سینه مرغ را به طور یکدست برش بزنید و با مواد مخلوط شده بالا به مدت دو ساعت مزه دار کنید. بعد از آن در مقداری روغن، سینه مرغ را تفت دهید و سیر را کوبیده و به آن اضافه کنید.
پس از کمی تفت، قارچ را که ورقه ورقه کرده اید را نیز به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
پس از آن مقداری نمک و روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید و پاستا را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد، تا حدی که مغز پاستا کاملا نرم شود. سپس در آبکش ریخته روی آن مقداری آب بریزید.
در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و پاستا را به همراه قرص مرغ به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. تا حدی بماند که شیر تقریبا به خورد پاستا برود.
سپس مخلوط سینه مرغ را اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
در آخر خامه و پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آن را کمی پنیر بپاشید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته: خامه نباید زیاد حرارت ببیند.
توجه: مواد بالا برای تهیه غذای 2 نفر می باشد.