Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:13

18
مهر
پاستا پنه با سس آلفردو

پاستا پنه با سس آلفردو

برای درست کردن این پاستا چه موادی لازم داریم؟پاستا پنه با نام انگلیسی pasta penne، یک نوع پاستا می باشد که فرمی به صورت استوانه و لوله ای دارد که دو طرف آن به صورت اریب می باشد.

سینه مرغ (بی استخوان) / 1 عدد (200 گرم)

پیاز / 1 عدد (140 گرم)

زعفران / 1 قاشق چایخوری (7 میلی لیتر)

آب لیمو ترش / 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)

نمک و فلفل / به مقدار لازم

روغن مایع / به مقدار لازم

سیر / 2 حبه (10 گرم)

قارچ / 4 عدد (60 گرم)

پاستا پنه / 100 گرم

شیر / 1 پیمانه (160 میلی لیتر)

قرص مرغ (پودر شده) / یک دوم عدد

خامه / یک سوم پیمانه (65 میلی لیتر)

پنیر موزارلا (رنده شده) / 100 گرم

 

چطوری درست کنیم؟ 

پاستا پنه با نام انگلیسی pasta penne، یک نوع پاستا می باشد که فرمی به صورت استوانه و لوله ای دارد که دو طرف آن به صورت اریب می باشد. 

برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خرد کنید. زعفران را بسایید و در آبجوش حل کنید. بعد پیاز، زعفران، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. 

سپس سینه مرغ را به طور یکدست برش بزنید و با مواد مخلوط شده بالا به مدت دو ساعت مزه دار کنید. بعد از آن در مقداری روغن، سینه مرغ را تفت دهید و سیر را کوبیده و به آن اضافه کنید. 

پس از کمی تفت، قارچ را که ورقه ورقه کرده اید را نیز به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید. 

پس از آن مقداری نمک و روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید و پاستا را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد، تا حدی که مغز پاستا کاملا نرم شود. سپس در آبکش ریخته روی آن مقداری آب بریزید. 

در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و پاستا را به همراه قرص مرغ به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. تا حدی بماند که شیر تقریبا به خورد پاستا برود. 

سپس مخلوط سینه مرغ را اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید. 

در آخر خامه و پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آن را کمی پنیر بپاشید و به دلخواه تزئین کنید. 

نکته: خامه نباید زیاد حرارت ببیند. 

توجه: مواد بالا برای تهیه غذای 2 نفر می باشد.

 

برچسب ها: تغذیه، آشپزی، پاستا پنه، سس آلفردو تعداد بازديد: 1016 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز