اعظم گلزارمنش
مواد لازم چاتنی میوه خشک
برای حدود 2 لیتر
گلابی خشک، خرد کرده 200 گرم
زردآلوی خشک، خرد کرده 200 گرم
خرمای خشک هسته گرفته و خرد کرده 200 گرم
سیب خشک، خرد کرده 180 گرم
کشمش 240 گرم
آب 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
شکر قهوهای 400 گرم (2 پیمانه)
سرکه سیب 500 گرم میلیلیتر (2 پیمانه)
پودر چیلی یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده یکدوم قاشق چایخوری
زنجفیل رنده کرده یکدوم قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه
روش تهیه چاتنی میوه خشک
میوههای خشک را همراه با آب در ظرف بزرگ و مناسب مایکروویو بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 10دقیقه با قدرت صددرصد یا 900 وات در مایکروویو قرار دهید. در این میان یکبار آن را هم بزنید. آن گاه ظرف را از مایکروویو درآورید و 10 دقیقه با همان در پوش، کنار بگذارید. حالا شکر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس باقیمانده مواد لازم را بیفزائید و چاتنی را بدون درپوش به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیکه غلیظ شود، در مایکروویو با قدرت صددرصد بپزید. در این میان 3 بار آن را هم بزنید. حالا چاتنی را در شیشه استریل کرده گرم بریزید و درش را محکم ببندید.
یادآوری1: این چاتنی تا 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است.
یادآوری2: در صورت نداشتن میوههای خشک از میوه تازه خرد کرده به همراه 100 میلی لیتر آب استفاده کنید.