اعظم گلزارمنش
مواد لازم پلوی رنگينكمان
برای 2 نفر
برنج ایرانی 225 گرم (یكونیم پیمانه)
نمك 1 قاشق چایخوری
آب 650 میلیلیتر
كره 50 گرم
لبوی رنده كرده 70 گرم
هویج رنده كرده 70 گرم
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی پخته 70 گرم
آب اسفناج 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روش تهیه پلوی رنگينكمان
برنج را به مدت تقریبی دو ساعت با نمك و آب بخیسانید و در ظرف مناسب مایكروویو بریزید. آنگاه دستگاه مایكروویو را روی قدرت 100 درصد یا 900 وات تنظیم كنید و برنج را 15 دقیقه، بپزید. حالا كره را بیفزائید و پلو را از مایكروویو در آورید. اكنون پلو را در سه ظرف مناسب مایكروویو بریزید و به یك قسمت لبو، به قسمت دیگر، هویج و زعفران، و به آخرین پلو، نخودفرنگی و آب اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا هر ظرف را جداگانه، به مدت 5 دقیقه، با قدرت 100 درصد یا 900 وات در مایكروویو بپزید. سپس پلوهای رنگی را لایه لایه، در ظرف مناسب چرب كرده بریزید و قدری بفشارید. اكنون پلوی رنگین كمان را 8 دقیقهی دیگر، با قدرت 80 درصد یا 800 وات در مایكروویو بپزید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید.