اعظـــم گلزارمنش
مواد لازم پلوی معطر مرغ و گوجهفرنگی
برای 4 نفر
برنج باسماتی 300 گرم (2 پیمانه)
آب 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
فیلهی مرغ مكعبی خرد كرده 500 گرم
زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
كرهی آبكرده 100 گرم
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
برگ بو 2 عدد
میخك 2-3 عدد
چوب دارچین یك قطعهی 4 سانتیمتری
هل 3 عدد
سیر له كرده 1 حبه
فیلهی گوجهفرنگی خرد كرده 3 عدد متوسط
فلفل سبز قلمی خرد كرده 2 عدد
ادویهی گرامماسالا 1 قاشق چایخوری
برگ گشنیز و نعنای خرد كرده 50 گرم
كشمش تفت داده 1 قاشق سوپخوری
بادام هندی برشته 10 عدد
روش تهیه پلوی معطر مرغ و گوجهفرنگی
برنج را با یك قاشق چایخوری نمك و به میزان كافی آب، بخیسانید. آنگاه مرغ، زردچوبه و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و یكساعت در یخچال نگه دارید. حالا مرغ و 2 قاشق سوپخوری از كره را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 10 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بپزید. در این میان گاهی آن را هم بزنید. سپس 2 قاشق سوپخوری از كره، پیازداغ، برگ بو، میخك، دارچین، هل و سیر را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 2 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید. حالا فیلهی مرغ، ادویهها، برنج، فیلهی گوجهفرنگی، فلفل سبز، ادویه گرامماسالا، گشنیز، نعنا و باقیماندهی كره را در ظرف مناسب، مایكروویو بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بپزید. پلو را از مایكروویو درآورید و هم بزنید. رویش را بپوشانید و دوباره درون مایكروویو بگذارید. اكنون پلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 80 درصد یا 700 وات، دم كنید. حالا پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كشمش تفت داده و بادام هندی بیارائید.
یادآوری: هنگام پذیرائی، چوب دارچین و برگ بو را از پلو درآورید.