اعظم گلزارمنش
مواد لازم مرغ عسلی با بلغور و ميوه
برای 6-8 نفر
عسل 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
رزماری 2 قاشق چایخوری
سینه مرغ خردكرده 650 گرم
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق چایخوری
ماست 200 میلیلیتر
ادویه گرام ماسالا یكدوم قاشق چایخوری
نعنای خردكرده 2 قاشق سوپخوری
كره 20 گرم
آب مرغ 300 میلیلیتر
بلغور 200 گرم
كشمش پلوئی 30 گرم
قیسی خردكرده 30 گرم
روش تهیه مرغ عسلی با بلغور و ميوه
در كاسه مناسب مایكروویو عسل، خردل، آبلیمو و رزماری را بریزید و در مایكروویو بگذارید. آنگاه دستگاه را با قدرت 100درصد، به مدت 2 دقیقه روشن كنید. سپس كاسه را از دستگاه بیرون آورید و تكههای مرغ را در آن بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا دستگاه را با قدرت 100 درصد و به مدت 10 دقیقه روشن كنید. سپس آرد ذرت و آب را با هم مخلوط كنید.
ماست، گرام ماسالا و نعنا را بیفزائید و روی مرغ بریزید. اكنون دوباره آن را در دستگاه بگذارید و با قدرت 100 درصد به مدت 2 دقیقه، بپزید. اینك در كاسه مناسب دیگری كره، آب مرغ و بلغور خیسانده را بریزید و با هم مخلوط كنید و در مایكروویو بگذارید. آنگاه دستگاه را با قدرت 100 درصد روشن كنید و به مدت 5 دقیقه بلغور را بپزید و به مخلوط مرغ بیفزائید. بعد كشمش و قیسی را اضافه كنید و دوباره آن را در دستگاه قرار دهید و اینبار با قدرت 70 درصد، به مدت 5 دقیقه بپزید.