شهین كبیری
مواد لازم آش گوجهفرنگی
برای 4 نفر
برنج یكدوم پیمانه
لپه یكسوم پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، شوید، گشنیز و اسفناج) 250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قرص عصارهی گوشت بره 2 عدد
آب گوجهفرنگی 750 میلیلیتر
نعناداغ 3 قاشق سوپخوری
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
گلپر 1 قاشق چایخوری
روش تهیه آش گوجهفرنگی
برنج و لپه را بخیسانید و همراه با سبزی آش، نمك، فلفل، زردچوبه، قرص بره و آب گوجهفرنگی، در ظرف نسوزی بریزید. آنگاه آن را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 25 دقیقه، بدون درپوش بپزید. سپس ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و مواد را خوب هم بزنید. حالا نعناداغ و پیازداغ را اضافه كنید.
دوباره آن را در مایكروویو قرار دهید. و با قدرت متوسط، دهدقیقهی دیگر بپزید تا كاملاً جا بیفتد. اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با نعناداغ و گلپر تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید بهجای آب گوجهفرنگی، از 2 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی و 750 میلیلیتر آب استفاده كنید.
نکته خواندنی: طبق تحقیقاتی كه بر روی چهل هزار زن در دانشگاه هاروارد انجام شد نشان داد زنانی كه هر روز گوجهفرنگی یا مشتقات آن را مصرف می كنند 30 درصد كمتر از زنانی كه یك روز در هفته گوجه فرنگی میخورند دچار حملات قلبی می شوند.