Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:29

8
آذر
خورش آلو اسفناج در مايكروويو

خورش آلو اسفناج در مايكروويو

ابتدا در ظرف نسوزی روغن، پیازداغ و سینه‌ی مرغ را بریزید.

شهین كبیری


مواد لازم خورش آلو اسفناج در مايكروويو

برای 4 نفر

روغن                         3 قاشق سوپخوری
پیازداغ                        2 قاشق سوپخوری
سینه‌ی مرغ خردكرده    500 گرم
آلو                             150 گرم
اسفناج                      700 گرم
نمك و فلفل                به میزان لازم
زعفران                      به میزان لازم

روش تهیه خورش آلو اسفناج در مايكروويو

ابتدا در ظرف نسوزی روغن، پیازداغ و سینه‌ی مرغ را بریزید و با درپوش، در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 15 دقیقه تفت دهید. در فواصل پخت، دو بار آن را هم بزنید.

سپس ظرف را از مایكروویو بیرون بیاورید. آلوی خیسانده و اسفناج را همراه با 1 پیمانه آب، نمك، فلفل و زعفران به آن بیفزائید و 15 دقیقه‌ی دیگر بپزید تا خورش جا بیفتد. اكنون خورش آماده‌ی مصرف می‌باشد. حالا آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: مایکروویو، آَشپزی با مایکروویو، مواد لازم خورش آلو اسفناج در مايكروويو، روش تهیه خورش آلو اسفناج در مايكروويو، خورش آلو اسفناج در مايكروويو تعداد بازديد: 2059 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز