شهین كبیری
مواد لازم خورش آلو اسفناج در مايكروويو
برای 4 نفر
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
سینهی مرغ خردكرده 500 گرم
آلو 150 گرم
اسفناج 700 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روش تهیه خورش آلو اسفناج در مايكروويو
ابتدا در ظرف نسوزی روغن، پیازداغ و سینهی مرغ را بریزید و با درپوش، در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 15 دقیقه تفت دهید. در فواصل پخت، دو بار آن را هم بزنید.
سپس ظرف را از مایكروویو بیرون بیاورید. آلوی خیسانده و اسفناج را همراه با 1 پیمانه آب، نمك، فلفل و زعفران به آن بیفزائید و 15 دقیقهی دیگر بپزید تا خورش جا بیفتد. اكنون خورش آمادهی مصرف میباشد. حالا آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.