Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:22

19
آبان
كَسِرول جگر

كَسِرول جگر

ابتدا جگر را باریك و خلالی خرد كنید. بعد كره را در ظرف نسوز مخصوص مایكروویو بریزید و جگر را به آن اضافه كنید.

شهین كبیری

 

مواد لازم كَسِرول جگر

برای 4 نفر

جگر گوسفند یا مرغ                         750 گرم

كره                                               90 گرم

ژامبون گوشت دودی خلالی خردكرده    6 ورق

سیر له‌كرده                                    1 حبه

پیاز خردكرده                                   2 عدد

قرص گوشت                                   2 عدد

آب گرم                                          2 پیمانه

آرد                                               1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                               2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی خردكرده                       400 گرم

كرفس خردكرده                              3 ساقه

تره‌فرنگی                                      2 ساقه

روش تهیه كَسِرول جگر 

ابتدا جگر را باریك و خلالی خرد كنید. بعد كره را در ظرف نسوز مخصوص مایكروویو بریزید و جگر را به آن اضافه كنید. سپس ظرف را با درپوش درون مایكروویو بگذارید و 8 دقیقه با قدرت بالا بپزید. در این فاصله، آن را گاهی هم بزنید. آن‌گاه ژامبون، سیر و پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر با قدرت بالا بپزید.

اینك قرص عصاره‌ی گوشت را در آب گرم حل كنید. آرد، رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، كرفس و تره‌فرنگی را به آن بیفزائید و روی مخلوط فراهم كرده بریزید و به‌مدت 8 دقیقه‌ی دیگر، با درپوش و با قدرت متوسط بپزید. اكنون كَسِرول، آماده‌ی پذیرائی می‌باشد.

 

برچسب ها: آشپزی با مایکروویو، مایکروویو، مواد لازم كَسِرول جگر، روش تهیه كَسِرول جگر، كَسِرول جگر تعداد بازديد: 1930 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز