شهین كبیری
مواد لازم كَسِرول جگر
برای 4 نفر
جگر گوسفند یا مرغ 750 گرم
كره 90 گرم
ژامبون گوشت دودی خلالی خردكرده 6 ورق
سیر لهكرده 1 حبه
پیاز خردكرده 2 عدد
قرص گوشت 2 عدد
آب گرم 2 پیمانه
آرد 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی خردكرده 400 گرم
كرفس خردكرده 3 ساقه
ترهفرنگی 2 ساقه
روش تهیه كَسِرول جگر
ابتدا جگر را باریك و خلالی خرد كنید. بعد كره را در ظرف نسوز مخصوص مایكروویو بریزید و جگر را به آن اضافه كنید. سپس ظرف را با درپوش درون مایكروویو بگذارید و 8 دقیقه با قدرت بالا بپزید. در این فاصله، آن را گاهی هم بزنید. آنگاه ژامبون، سیر و پیاز را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر با قدرت بالا بپزید.
اینك قرص عصارهی گوشت را در آب گرم حل كنید. آرد، رب گوجهفرنگی، گوجهفرنگی، كرفس و ترهفرنگی را به آن بیفزائید و روی مخلوط فراهم كرده بریزید و بهمدت 8 دقیقهی دیگر، با درپوش و با قدرت متوسط بپزید. اكنون كَسِرول، آمادهی پذیرائی میباشد.