شهین كبیری
مواد لازم هليم گندم در مايكروويو
برای 4-6 نفر
بلغور گندم 1 پیمانه
سینهی مرغ خلالی خردكرده 1 عدد
نمك به میزان لازم
قرص عصارهی مرغ 2 عدد
آب داغ 1/5 لیتر
دارچین به میزان لازم
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
كره در صورت دلخواه 50 گرم
روش تهیه هليم گندم در مايكروويو
بلغور خیسانده را همراه با سینهی مرغ، نمك، قرصعصاره و آب داغ، در ظرف نسوزی بریزید و رویش را بپوشانید. آنگاه آن را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه بپزید. سپس ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و مواد را خوب هم بزنید.
دوباره آن را در مایكروویو قرار دهید و پس از ده دقیقه، بار دیگر هلیم را از مایكروویو درآورید و هم بزنید. بار دیگر هم این كار را تكرار كنید تا هلیم، كاملاً بپزد و جا بیفتد. اكنون هلیم را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با دارچین و خلال بادام، تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید 50 گرم كره، به هلیم بیفزائید.