Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:08

15
آذر
هليم گندم در مايكروويو

هليم گندم در مايكروويو

بلغور خیسانده را همراه با سینه‌ی مرغ، نمك، قرص‌عصاره و آب داغ، در ظرف نسوزی بریزید.

شهین كبیری

 

مواد لازم هليم گندم در مايكروويو

برای 4-6 نفر 

بلغور گندم                             1 پیمانه
سینه‌ی مرغ خلالی خردكرده     1 عدد 
نمك                                     به میزان لازم
قرص عصاره‌ی مرغ                  2 عدد 
آب داغ                                 1/5 لیتر
دارچین                                 به میزان لازم
خلال بادام                            2 قاشق سوپخوری
كره در صورت دلخواه               50 گرم

روش تهیه هليم گندم در مايكروويو

بلغور خیسانده را همراه با سینه‌ی مرغ، نمك، قرص‌عصاره و آب داغ، در ظرف نسوزی بریزید و رویش را بپوشانید. آن‌گاه آن را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه بپزید. سپس ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و مواد را خوب هم بزنید.

دوباره آن را در مایكروویو قرار دهید و پس از ده دقیقه، بار دیگر هلیم را از مایكروویو درآورید و هم بزنید. بار دیگر هم این كار را تكرار كنید تا هلیم، كاملاً بپزد و جا بیفتد. اكنون هلیم را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با دارچین و خلال بادام، تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید 50 گرم كره، به هلیم بیفزائید.

 

برچسب ها: مایکروویو، آَشپزی با مایکروویو، هليم گندم در مايكروويو، مواد لازم هلیم گندم، روش تهیه هلیم گندم، هلیم، حلیم تعداد بازديد: 1983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز