گل تازه محمدی: نیم کیلو
شکر : 2 کیلو (حدود 7 پیمانه)
آب : 2 لیتر (حدود 8 پیمانه)
جوهر لیمو: یک قاشق مرباخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شربت توتفرنگی خانگی
طرز تهیه شربت گل محمدی
ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.
اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .
و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.
حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.
حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.
این مقدار مواد حدود 2 لیتر شربت بدست می آید...
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شربت خاکشیر؛ خنکای روزهای گرم
بهترین نوشیدنی ها برای رفع تشنگی در تابستان
نکات مهم برای درست کردن شربت گل محمدی
این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل می شود.
رنگ طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.
می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید .