Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:15

12
اردیبهشت
چای سیب و زنجبیل

چای سیب و زنجبیل

برگه‌ی سیب و زنجبیل تازه را در قوری بریزید، سپس آب را روی آن اضافه کرده و قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و یا به مدت 20 دقیقه دم کنید. سپس از صافی رد کرده و با مقداری عسل آن را سرو کنید.

مواد لازم برای 3 پیمانه

سیب خشک....................70 گرم

زنجبیل تازه..................3 الی 4 برش

آب..................2 پیمانه

عسل................به مقدار دلخواه

 بیشتربخوانید:

میلک شیک توت سیاه +نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان

نوشیدنی های تابستانی که سرحالتان می کند!

شربت آلوئه ورا ؛یک شربت گوارا با خاصیت های فراوان

 

 

روش‌تهیه

برگه‌ی سیب و زنجبیل تازه را در قوری بریزید، سپس آب را روی آن اضافه کرده و قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و یا به مدت 20 دقیقه دم کنید. سپس از صافی رد کرده و با مقداری عسل آن را سرو کنید. این چای نوشیدنی بسیار خوبی در هوای سرد است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: چای، دمنوش، چای سیب، طرز تهیه چای سیب تعداد بازديد: 327 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز