مواد لازم:
هلو............... ۱ کیلو بهتره از هلو زعفرانی استفاده کنید
آب............ ۴ لیوان
لیموترش............... ۱ عدد
شکر.................. ۱ لیوان
با توجه به جنس هلو و میزان شیرین بودنش میتونید مقدار شکر رو کمتر بریزید.
دستور تهیه:
هلوها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
آب رو روی حرارت بزارید و وقتی جوشید هلو و شکر رو بهش اضافه کنید.
بزارید ۱۰ دقیقه روی حرارت بمونه تا هلوها کمی نرم بشن لازم نیست کاملاً بپزه.
از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد آبلیمو ترش رو اضافه کنید.
یک مقدار از هلو رو کنار بزارید و بقیه شو بریزید داخل مخلوط کن یا با گوشکوب برقی میکس کنید.
کف روشو جمع کنید و مواد رو بریزید داخل پارچ اون مقدار هلویی که کنار گذاشته بودید ریز خرد کرده و اضافه کنید.
پارچ رو بزارید تو یخچال تا کاملاً خنک بشه.
میتونید موقع سرو چند قالب یخ هم بریزید.
هر چقدر سردتر باشه خوشمزه تره.
اگه خیلی غلیظ بود میتونید کمی آب اضافه کنید.
میزان غلظت بستگی به جنس هلو داره.
منبع: ashpazi khob