Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:02

10
شهریور
چای آلبالو

چای آلبالو

آب را بجوشانید و روی آلبالو بریزید و بگذارید 20 دقیقه دم بكشد. بعد با شكر و یا نبات مخلوط كنید و میل نمائید. آلبالو را، هم می‌توان به تنهائی دم كرد و هم می‌توان نصف دم‌كرده‌ی آلبالو و نصف چای نوشید.

مواد لازم چای آلبالو

آلبالو 400 گرم
آب 3 پیمانه
شكر یا نبات به میزان دلخواه

 

روش تهیه چای آلبالو

آب را بجوشانید و روی آلبالو بریزید و بگذارید 20 دقیقه دم بكشد. بعد با شكر و یا نبات مخلوط كنید و میل نمائید. آلبالو را، هم می‌توان به تنهائی دم كرد و هم می‌توان نصف دم‌كرده‌ی آلبالو و نصف چای نوشید.

 

چند نكته درباره‌ چای میوه

1.‌ برای درست كردن چای میوه، بهتر است از میوه‌های تازه استفاده شود. 
2.‌ از پوست بعضی از میوه‌ها نیز می‌توان استفاده كرد، مانند: پرتقال سیب، طالبی و لیموترش كه می‌شود پوست آن‌ها را دم كرد.
3.‌ بعضی از میوه‌ها را هم می‌توان خشك كرد و از خشك آن‌ها استفاده كرد. مثل سیب و گلابی كه ابتدا باید آن‌ها را ورقه‌ای خرد كنید. بعد خشك نمائید و در شیشه‌ی دربسته نگه دارید و هر وقت كه دوست داشتید، استفاده كنید.

 

برچسب ها: چای، چای میوه، چای آلبالو، روش تهیه چای میوه، روش تهیه چای آلبالو تعداد بازديد: 1100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چای چیست؟

فیلم روز
تصویر روز