Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 14:43

11
مرداد
شربت گل سرخ

شربت گل سرخ

گلبرگ‌های رز را همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و گلبرگ‌ها را با دست خرد كنید. آن‌گاه آبلیمو و آب را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود.

سحر سامانی

 

 

مواد لازم برای 1 لیوان

گلبرگ گل رز به رنگ قرمز یا صورتی          4 عدد

شكر                                                   3-4 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                                 1 قاشق چایخوری

آب                                                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روش تهیه شربت گل سرخ

گلبرگ‌های رز را همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و گلبرگ‌ها را با دست خرد كنید. آن‌گاه آبلیمو و آب را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و شربت را دست‌كم 4-5 ساعت، در یخچال نگه‌دارید. اكنون شربت را صاف كنید و همراه با یخ در لیوان مناسبی بریزید و میل كنید.

یادآوری1: بهتر است شربت گل‌سرخ را یك شب در یخچال نگه دارید تا طعم و رنگش بهتر شود.

یادآوری2:  این شربت یكی از نوشیدنی‌های معروف كشور تركیه است.

 

برچسب ها: شربت، شربت گل سرخ، آموزش شربت گل سرخ، روش تهیه شربت گل سرخ، مواد لازم شربت گل سرخ، شربت گل، شربت سرخ تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز