سحر سامانی
مواد لازم برای 10 نفر
پودر كاكائو 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت یكدوم قاشق چایخوری
شیر 5 /1 لیتر (6 پیمانه)
خامه 375 میلیلیتر (یكو یكدوم پیمانه)
شكر 80 گرم
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
نمك دریا یا نمك طعام یك هشتم قاشق چایخوری
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین 125 گرم
پودر كاكائو برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه نوشیدنی شكلات داغ و كارامل
پودر كاكائو و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید. همینكه شیر گرم شد، مخلوط پودر كاكائو و آرد ذرت را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. آنگاه خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم كنید.
سپس آن را كنار بگذارید. شكر و آب را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید تا طلائی رنگ و كارامل شود. اكنون شربت كارامل را یك دقیقه كنار بگذارید تا اندكی خنك شود. اینك خامه گرم و نمك دریا را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس یك قاشق سوپخوری از این سس را كنار بگذارید و شیر كاكائو را به باقیمانده آن بیفزائید و مخلوط كنید تا سس كارامل در شیر حل شود. حال وانیل را نیز درون نوشیدنی بریزید. آنگاه نوشیدنی را در فنجانهای مناسب پذیرائی بریزید و یك سوم از سر فنجانها را خالی نگه دارید!
اكنون در هر فنجان، قدری خامه فرم گرفته روی نوشیدنی بگذارید و اندكی سس كارامل بریزید. سپس آن را با پودر كاكائو بیارائید.