نفیسه قنبری
مواد لازم برای 6 نفر
چای سیاه دمكرده 600 میلیلیتر (3 پیمانه)
نكتار ( آب ) هلو 1 لیتر (4 پیمانه)
شكر حدود 100 گرم یا به مقدار دلخواه
آبلیمو از 2 لیمو
هلو 1 عدد
یخ به میزان لازم
روش تهیه چای هلو
چای دمكرده و خنكشده را با نكتار هلو مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه شكر و آبلیمو را با هم مخلوط نمائید و خوب هم بزنید تا شكر حل شود.
سپس شربت فراهمكرده را به مخلوط چای و نكتار هلو بیفزائید. حالا چای هلو را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و با برشهای هلو بیارائید. در صورت دلخواه قدری یخ در چای بریزید.