مترجم : سحر سامانی
مواد لازم برای 2 لیوان
انبه نصف عدد
موز 1 عدد
پرتقال 1 عدد درشت
سبوس گندم 2 قاشق سوپخوری
كنجد 1 قاشق سوپخوری
عسل 2-3 قاشق چایخوری
روش تهیه سحری مقوی و خوشمزه
پوست انبه را بگیرید، هستهاش را جدا كنید و انبه را خرد نمائید. پوست موز را نیز بگیرید و موز را خرد كنید. آنگاه انبه و موز را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، آب پرتقال را بگیرید و به مخلوط انبه و موز بیفزائید.
حالا سبوس گندم، كنجد و عسل را هم درون میوهها بریزید و دستگاه را روشن كنید تا نوشیدنی صاف و یكدستی به دست آید. اكنون نوشیدنی را برای پذیرائی در لیوانهای مناسب و زیبائی بریزید.