Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:45

24
آبان
خورش قیمه با سویا + طرز تهیه

خورش قیمه با سویا + طرز تهیه

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که ترجیح می دهید گوشت قرمز کمتر مصرف کنید پس با ما همراه باشید. خورش قیمه با سویا جزو قیمه جات می باشند. این خورش قیمه مناسب گیاهخواران است.

ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه بدون گوشت و قیمه با گوشت که خود قیمه با گوشت به انواع مختلف تقسیم می شود: قیمه با مرغ – قیمه با گوشت گوسفند – قیمه با گوشت گوساله و ... .

ما در این مطلب می خواهیم قیمه بدون گوشت خورش قیمه با سویا را به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم. سویا کم از گوشت قرمز ندارد و تقریبا همان کاری را که گوشت قرمز برای بدن ما می کند را انجام می دهد.

در ادامه به مواد مورد نیاز برای خورش قیمه با سویا و نکات مهم و فواید آن را برای شما بازگو خواهیم کرد.

مواد لازم برای خورش قیمه با سویا : ( برای چهار نفر )

 سویا       200 گرم

 لپه        150 گرم

لیمو خشک شده     چهار عدد

سیب زمینی           دو عدد

رب گوجه فرنگی   دو قاشق غذاخوری

پیاز        یک عدد

روغن     دو قاشق غذاخوری

فلفل       به میزان لازم

نمک      به میزان لازم

سایر ادویه جات     به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه با سویا :

ابتدا پیازها را به طور کامل خرد می کنیم و سپس آن ها را در روغن تفت داده و سویا را که قبل از آن سه بار شسته ایم به آن اضافه می کنیم.

 پس از آنکه مخلوط پیاز و سویا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا رب و سپس سایر ادویه جات و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

پس از چند دقیقه که مخلوط این مواد خوب تفت داده شدند آن ها را درون قابلمه ای می ریزیم و سپس دو لیوان آب به آن ها اضافه کرده و صبر می کنیم تا مواد درون قابلمه بجوشند.

هنگامی که آب درون قابلمه به یک سوم مقدار اولیه رسید لپه ای را که به طول جداگانه پخته ایم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه می کنیم و شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد.

سیب زمینی هایی که از قبل خلال کرده ایم را در تابه سرخ می کنیم و لیمو خشک هایی که از قبل خیس کرده ایم به همراه نصف استکان آبلیمو به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم.

پس از آن که خورش جا افتاد می توانیم به میزان دلخواه ترشی به خورش اضافه کنیم و چهار دقیقه الی پنج دقیقه صبر کنیم تا مخلوط مواد بجوشند.

هنگامی که آب خورش خشک شد (البته کمی آب باقی مانده باشند) سیب زمینی های سرخ شده را روی خورش می ریزیم. اضافه کردن سیب زمینی ها بعد از کشیدن غذا در ظرف صورت می گیرد.

همچنین می توانید برای تزئین غذا سیب زمینی ها را به صورت متوازی الاضلاعی خرد کنیم و روی خورش قرار دهیم.

نکاتی برای تهیه خورش قیمه با سویا :

بهتر است این غذا بدون ادویه جات پخته شود زیرا ادویه جات طعم جالبی به سویا نمی دهند.

برچسب ها: انواع خورش، غذاهای سنتی، غذاهای ایرانی، دستور آشپزی، پروتئین گیاهی، خورش قیمه، خورش قیمه با گوشت، خورش قیمه بدون گوشت، خورش قیمه با سویا تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز