مواد لازم برای ۱۰ نفر
زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
خوراک عدس و گوجه فرنگی کاملا گیاهی بوده و برای افرادی که تمایل دارند گوشت کمتری مصرف کنند یا گیاه خواران یک انتخاب فوق العاده است
خوراک عدس و گوجه فرنگی یک وعده غذای کامل محسوب می شود.
این خوراک فقط یک پیش غذای ساده نیست بلکه یک وعده غذایی کامل و در عین حال سبک محسوب می شود. به خصوص برای شام در این فصل مناسب است
مواد لازم خوراک عدس و گوجه فرنگی
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز زرد متوسط ۱ عدد
برگ تازه آویشن ۲ قاشق چایخوری
پاپریکای دودی نصف قاشق چایخوری
پودر ترخون نصف قاشق چایخوری
هویج متوسط و خرد شده ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر خرد شده ۱-۴ حبه متناسب با ذائقه خودتان
عدس ۱ لیوان
کنسرو گوجه فرنگی خرد شده ۲ قوطی
استک سبزیجات ۶ لیوان
طرز تهیه خوراک عدس و گوجه فرنگی
۱ . قابلمه ای بزرگ را روی حرارت گذاشته، روغن زیتون را اضافه کرده سپس پیاز را بفزایید و اجازه دهید نرم و شفاف شود.
۲ . آویشن، پاپریکای دودی، ترخون، هویج و کرفس را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه هم بزنید سپس سیر را بیفزایید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید تا بویش بلند شود.
۳ . عدس، گوجه فرنگی و استک را به قابلمه اضافه کنید.
۴ . در قابلمه را بسته و اجازه دهید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا با شعله ملایم بجوشد.
۵ . حدود ۲۵ دقیقه طول می کشد تا عدس ها نرم شوند. در این حین چند بار خوراک را هم بزنید تا ته نگیرد.
۶ . مزه خوراک را با ذائقه خودتان تنظیم کرده و تا داغ است نوش جان کنید.
نکته : می توانید به جای کنسرو گوجه فرنگی خودتان متناسب با ذائقه خانواده
نیم تا ۱ کیلو گوجه فرنگی را شسته در آب جوش ریخته و بلافاصله در آب سرد بریزید
تا بتوانید به راحتی پوست گوجه ها را بگیرید. سپس گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به خوراک اضافه نمایید.