ماهی / 3 برش
نمک و فلفل / به مقدار لازم
سیر (رنده شده) / به مقدار لازم
آب لیموترش / 2 قاشق سوپخوری (معادل 28 گرم)
برگ بو / 1 عدد
چوب دارچین / 2 عدد
پیاز (خردشده) / 1 عدد (معادل 140 گرم)
چطوری درست کنیم؟
ماهی را پس از شستن و خشک کردن با نمک، فلفل، سیر و نیمی از آب لیمو مزه دار کنید. سپس در صافی قرار دهید.
در قابلمه ای مقداری آب بریزید. برگ بو، چوب دارچین، پیاز و بقیه آب لیموترش را اضافه کنید. سپس ماهی را همراه با صافی روی قابلمه قرار دهید به طوری که آب درون قابلمه در موقع جوشیدن با ماهی تماس نداشته باشد و با بخار آب ماهی پخته شود. پس از پخته شدن، ماهی را در ظرف مورد نظر بگذارید و به دلخواه تزیین کنید.
نکته: برای این غذا می توانید از ماهی هایی مثل قزل آلا، حلوا، سفید، راشکو و … استفاده کنید.
مواد لازم و روش تهیه سس گوجه فرنگی:
روغن زیتون / 1 قاشق سوپخوری (معادل 15 میلی لیتر)
رب گوجه فرنگی / 1 قاشق سوپخوری (معادل 15 گرم)
آب / یک دوم پیمانه (معادل 80 میلی لیتر)
سرکه / 1 قاشق سوپخوری (معادل 14 میلی لیتر)
شکر / 1 قاشق چایخوری (معادل 5/6 گرم)
نمک و فلفل / به مقدار لازم
فلفل دلمه ای سبز (خردشده) / چند تکه (حدود 15 گرم)
روش تهیه:
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس جا بیفتد.
در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را به سس اضافه کنید. سس را می توانید در سس خوری یا نیمی از فلفل دلمه ای که برش زده اید بریزید و با برشی از فلفل کبابی قرمز تزیین کنید.